MyCom Amersfoort

Adres

Langestraat 125
3811 AE Amersfoort

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Geen

Routebeschrijving

Open technische dienst

Hebt u problemen met uw pc of notebook, wilt u iets laten inbouwen of software laten installeren? Kom dan naar de open Technische Dienst van MyCom in Amersfoort

Dit is dé plek voor installatie, reparatie, inbouw en onderhoud. Bij MyCom bieden wij u uitgebreide en snelle service terwijl u wacht. Een afspraak maken is niet nodig en wij geven van tevoren duidelijkheid over de kosten.

Advies op maat

In de MyCom in Amersfoort is net als in al onze winkels een showroom ingericht waar u zelf apparaten kunt proberen.

Al uw vragen over onze producten kunt u stellen aan onze deskundige medewerkers. Zij zijn altijd bereid om u – op een voor u begrijpbare manier – de uitleg te geven die u wenst. Zij kunnen u ook adviseren bij de aanschaf van producten zoals een nieuwe notebook.

Bestelling zelf afhalen

MyCom heeft een uitstekende bezorgservice en bezorgt door heel Nederland op elk adres. Toch kan het handig zijn om het product zelf af te komen halen, omdat u vaak onderweg bent. Dat kan in al onze winkels dus ook in MyCom Amersfoort.

Bij het plaatsen van uw bestelling op onze website, kunt u kiezen voor de optie om de bestelling zelf af te halen. Daarbij kunt ook bepalen in welke winkel u dat wilt.