MyCom Amersfoort

Adres

Langestraat 125
3811 AE Amersfoort

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Geen

Routebeschrijving

Open technische dienst

Heb je problemen met jouw pc of notebook, wil je iets laten inbouwen of software laten installeren? Kom dan naar de open Technische Dienst van MyCom in Amersfoort

Dit is dé plek voor installatie, reparatie, inbouw en onderhoud. Bij MyCom bieden wij je uitgebreide en snelle service terwijl je wacht. Een afspraak maken is niet nodig en wij geven van tevoren duidelijkheid over de kosten.

Advies op maat

In de MyCom in Amersfoort is net als in al onze winkels een showroom ingericht waar je zelf apparaten kunt proberen.

Al je vragen over onze producten kun je stellen aan onze deskundige medewerkers. Zij zijn altijd bereid om je – op een voor jou begrijpbare manier – de uitleg te geven die je wenst. Zij kunnen je ook adviseren bij de aanschaf van producten zoals een nieuwe notebook.

Bestelling zelf afhalen

MyCom heeft een uitstekende bezorgservice en bezorgt door heel Nederland op elk adres. Toch kan het handig zijn om het product zelf af te komen halen, omdat je vaak onderweg bent. Dat kan in al onze winkels dus ook in MyCom Amersfoort.

Bij het plaatsen van je bestelling op onze website, kunt je kiezen voor de optie om de bestelling zelf af te halen. Daarbij kun je ook bepalen in welke winkel je dat wilt.